ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ι.Μ.Ν&Στ (2013)

Αρχίζει το μάτς...
   Η έναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, ορίστηκε για το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου του Δήμου Αμπελοκήπων “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΓΚΟΤΖΙΔΗΣ”.
   Η ποδοσφαιρική ομάδα της δική μας Ενορίας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Ευκαρπίας, που φέτος εκπροσωπείτε από δεκατρία καταπληκτικά παιδιά του μέσου κατηχητικού μας, με τέλεια οργάνωση και προετοιμασία, θα παραταχθεί στο γήπεδο για να δώσει τον πρώτο της αγώνα έναντι της ομάδας της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου Ευκαρπίας, στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου.
    Όλοι θα είμαστε εκεί, ιερείς, κατηχητές, γονείς, φίλοι και θαυμαστές των παιδιών της ομάδας μας για να ενθαρρύνουμε τους παίχτες μας, αλλά και για να απολαύσουμε τον 1ο αγώνα τους στο πρωτάθλημα.
    Ευχόμαστε από καρδιάς στους παίχτες της ομάδας μας σαφώς να νικήσουν, μα πιο πολύ να χαρούν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους και να μας κάνουν περήφανους, όπως πέρυσι, με την άψογη συμπεριφορά τους μέσα και έξω από τα γήπεδα.
       Αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες που σε λίγες μέρες θα συναγωνιστούμε στα γήπεδα, παίρνοντας μέρος σε αυτό το παιχνίδι, ευχόμαστε καλή επιτυχία και ας νικήσει ο καλύτερος, όμως να μην λησμονούμε πως όπου και αν βρισκόμαστε, ότι και αν κάνουμε, ανήκουμε στον ειρηνικό "στρατό" της Εκκλησίας και αυτόν εκπροσωπούμε.

    Ευχόμαστε επίσης στους συντελεστές της διοργάνωσης καλή δύναμη σε αυτήν την όμορφη δραστηριότητα που διεξάγετε στην Μητρόπολη μας εδώ και τέσσερα χρόνια με πολύ μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.
    Εμείς από την δική μας την μεριά, θα είμαστε πάντα δίπλα τους να τους στηρίζουμε και να τους δίνουμε ότι καλύτερο έχουμε...τα παιδιά των κατηχητικών μας σχολείων, ζητώντας τους όμως ευγενικά, να τα προσέχουν, να προβάλουν την καλή συμπεριφορά τους, να ενθαρρύνουν τις καλές στιγμές τους και τέλος να επιβραβεύουν τόσο τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες όσο και την συμπεριφορά τους σε αυτό το παιχνίδι που, να μην το ξεχνούν οι υπεύθυνοι, γίνεται στα πλαίσια των κατηχητικών συναντήσεων των Ενοριών μας, που συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα της Μητροπόλεως μας.
Καλή αρχή!!!
TAG