"Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2013"Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πανωλεθρία...με το καλημέρα!!!
     Με πολλές και σημαντικές απουσίες από τους παίχτες μας, βαριά καρδιά και έλλειψη ενθουσιασμού, απουσία ακόμα και του ιερέως μας, του π.Χρυσοστόμου, που πάντα μας συνόδευε στους αγώνες μας και μας εμψύχωνε, ξεκινήσαμε το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Μαρτίου, γύρω στις 2, για να παίξουμε στην 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Μητρόπολης μας"Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2013".
     Τρία αυτοκίνητα αναχώρησαν από τον ιερό ναό μας, με τους παίχτες, τους γονείς και τους συντελεστές της ομάδας μας, αλλά πρώτα πήραμε την ευχή του π. Χρυσοστόμου, που με σαράντα πυρετό, περίμενε να ευλογήσει τα παιδιά πριν ξεκινήσουν για τον πρώτο τους αγώνα, αφού δεν ήταν σε θέση να τα συνοδεύσει ο ίδιος, ορίζοντας όμως συνοδό υπεύθυνο της αποστολής μας τον "κόουτς" τους, όπως τον προσφωνούν τα παιδιά μεταξύ τους, τον κο Κωνσταντίνο Κουκουλίδη, με βοηθούς του, τα παιδιά του ανώτερου κατηχητικού, τον Βασίλη και τον Νίκο, που θα προσέχουν τους παίχτες μας, αλλά θα φωτογραφίζουν και θα βιντεοσκοπούν τα κατορθώματα τους.
    Τα παιδιά μας πειθαρχημένα και με πολύ αγάπη σε αυτό που κάνουν, έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα και κατόπιν μπήκαν στο γήπεδο για να  αγωνιστούν με την αντίπαλη τους ομάδα, του Αγίου Γεωργίου Ευκαρπίας, που με τα περισσότερα παιδιά άλλωστε ήταν γνωστοί, ήταν φίλοι και συμμαθητές.
    Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, σαφώς ο Άγιος Γεώργιος ήταν καλύτερος γιαυτό και δίκαια μας νίκησε με σκορ 4-0, όμως αυτό δεν πρόκειται να πτοήσει την ομάδα μας, που σας υπόσχεται πως στην άλλη αγωνιστική θα βάλει τα δυνατά της, αυτή να είναι ο νικητής.
     Όμως ας μην γελιόμαστε, σε αυτήν την όμορφη διοργάνωση, όλα τα παιδιά είναι νικητές, αφού παίζοντας μαθαίνουν, εκτός από ποδόσφαιρο, την ευγενή άμυλα, τον συναγωνισμό, την φιλία, την συντροφικότητα, την κοινωνικοποίηση, που αφού έχουν πάρει σταθερές και σίγουρες βάσεις από τα κατηχητικά των Ενοριών τους, θα τα αναπτύξουν, θα τα περάσουν το κάθε παιδί από το δικό του φίλτρο και έτσι αργότερα, μπαίνοντας στην αρένα της ζωής των μεγάλων, θα δημιουργήσουν τον ειρηνικό στρατό που χρειάζεται η χώρα μας για να ξεπεράσει αυτήν την δύσκολη στιγμή της κρίσης κάθε αξίας και κάθε θεσμού και ήθους που χάθηκε και συνεχίζει να χάνεται μπροστά στα μάτια μας χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε.
     Καλή επιτυχία στους διοργανωτές του πρωταθλήματος, καλή επιτυχία σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες των Ενοριών,και φυσικά καλή επιτυχία και στα δέκα τρία παιδιά της ομάδας μας, που επαξίως εκπροσωπούν την Ενορία των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης των Ανθοκήπων της Ευκαρπίας.
    Καλή αντάμωση το άλλο Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 11.30 το πρωί, στο κλειστό Γυμναστήριο"Τασσούλα Κελεσίδου"του Δήμου των Αμπελοκήπων, που φιλοξενεί για ακόμα μία χρονιά την διοργάνωση του πρωταθλήματος, στην τελετή έναρξης των αγώνων, τον επίσημο Αγιασμό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ Βαρβνάβα και αμέσως μετά, την παρέλαση των παιδιών και των είκοσι τριών Ενοριακών Νεανικών Εστιών που θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα"Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2013".
    Θα ακολουθήσει η 2η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος , στο διπλανό γήπεδο"Μιγκοζίδη"όπου η ομάδα μας αγωνίζεται στις 2 το μεσημέρι με την ομάδα του Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου, έναν ισχυρό και άξιο αντίπαλο, που όμως θα βάλουμε τα δυνατά μας να κερδίσουμε.
    Περιμένουμε, γονείς, συγγενείς, φίλους, ιερείς, κατηχητές και θαυμαστές της ομάδας και των καταπληκτικών παιδιών μας, να τα υποστηρίξουμε όλοι μαζί και να τα θαυμάσουμε και σε αυτήν την δραστηριότητα τους, που γίνεται στα πλαίσια της προσπάθειας των Ενοριακών Νεανικών Εστιών να διδάξουν ήθος και αγάπη Χριστού μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση τους.
Σας περιμένουμε όλους!!!
παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από τον αγώνα ...

"1η Αγωνιστική"


Μια φωτογραφία πριν ξεκινήσουμε.
Καλή επιτυχία παιδιά...
...και με την νίκη.
Κατέφθασε η αποστολή μας στο γήπεδο"Μιγκοζίδη".
Στα αποδυτήρια ο κόουτς δίνει τις τελευταίες συμβουλές.
Αρχίζει το ζέσταμα...
Η προσευχή πριν τον αγώνα...
Ζέσταμα ξανά...
Η τακτική από τον κόουτς...
...και αρχίζει το ματς.
Ημίχρονο...
...δεν καταφέραμε να σκοράρουμε...
...τελικό σκορ 4-0 χάσαμε!!!

Καλή αντάμωση στην 2η Αγωνιστική!!!
TAG