ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ι.Μ.Ν & Στ "4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ"


4η αγωνιστική,
Σάββατο 5η Απριλίου,  4.00 μ.μ, 
με αντίπαλο την ποδοσφαιρική ομάδα 
της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου. 
Τελικό σκόρ του αγώνα:2-2 
Ήταν μια..."ισόπαλη" νίκη μας!!!
    Ο προπονητής μας, ο κος Σάκης Σαμαρίνας στο τέλος του αγώνα δήλωσε και αποφάνθηκε πως η ομάδα μας αδίκησε τον εαυτό της σήμερα, κάτι που πραγματικά νομίζω πως θα συμφωνήσω, αφού κατά γενική ομολογία και χωρίς καθόλου να θέλω να υποστηρίξω μόνο την δική μας ομάδα, παίξαμε πολύ καλά καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, κάναμε πολλές αποτυχημένες επιθέσεις, σχεδόν μόνο εμείς κάναμε επιθέσεις και τέλος χάσαμε τόσες ευκαιρίες που κανονικά θα έπρεπε να τους νικήσουμε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.
    Η άμυνα τους ήταν πολύ καλή και μάλλον αυτό ήταν που κράτησε το σκορ ισόπαλο, ήταν τέλεια προπονημένοι όλοι οι παίκτες από τον π. Εμμανουήλ, ιερέα υπεύθυνο της Νεότητας της Ενορίας του Ασβεστοχωρίου, πρόεδρο του Ιδρύματος Νεότητος της Μητροπόλεως μας, προπονητή της ομάδας του Αγίου Γεωργίου, πνευματικό πατέρα όλων των παιδιών, αλλά και βιολογικός πατέρας της Ηλιάνας, μιας εκ των "αντίπαλων" παικτών, η οποία μας φόρεσε σε όλους τα γυαλιά με την τεχνική της στο ποδόσφαιρο, και αν δεν απατώμαι έβαλε και τα δύο γκολ για την ομάδα της.
     Τελικό σκορ, ισοπαλία 2-2. Ένας πάρα πολύ δύσκολος, μα και όμορφος αγώνας, όπου είμασταν σαφώς καλύτεροι από τους "αντιπάλους" μας, ίσως και λίγο άτυχοι, αφού χάσαμε πολλές ευκαιρίες, και η μπάλα δεν έλεγε να φύγει μπροστά από την εστία του Αγίου Γεωργίου.

     Στο ένα από τα δύο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε το 1ο γκολ του αγώνα, το οποίο πέτυχε η δική μας ομάδα και συγκεκριμένα με πολύ μαεστρία ο μικρός Δημήτρης Σαμαρίνας, ενώ λίγο αργότερα ακολουθεί η ισοφάριση 1-1 από τους αντιπάλους μας, θα δείτε όμως και μερικές από τις πάμπολλες ευκαιρίες που χάσαμε στην προσπάθεια μας να επιβληθούμε στον αγώνα. 

     Ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, αλλιώτικο από όλα τα άλλα που ξέρουμε βρίσκεται σε εξέλιξη, και μάλιστα βρίσκεται στην 4η αγωνιστική του, που έγινε το Σάββατο 5η Απριλίου 2014, στα δημοτικά γηπεδάκια των Αμπελοκήπων, στην Δυτική Θεσσαλονίκη, και είναι αυτό που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ιερά Μητρόπολη μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, από το 2009, το 6ο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα κατά σειρά, που γίνεται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος Νεότητας της Ι.Μ.Ν & Στ, " Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2014".
     Αυτό που το διαφοροποιεί από όλα τα άλλα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, δεν είναι η τεχνική, η διαφορά δεν βρίσκεται στις ικανότητες των παικτών τους, αλλά στον τρόπο διεξαγωγής και στον σκοπό του, διαφορά που εμείς, από την ιστοσελίδα της Ενοριακής Νεανικής Εστίας μας, της Ενορίας των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας (www.enetheopatoron.blogspot.gr), αλλά και την δεύτερη ιστοσελίδα του ναού μας (www.intheopatoron.blogspot.gr), αλλά και από τους λογαριασμούς μας στο facebook (Ι.Ν.Αγ.Θεοπατόρων) και (Ρομποπάτορες) της ομάδας με το όνομα των ένδοξων "Ρομποπατόρων", του άλλου νέου παιχνιδιού των κατηχητικών μας, της ρομποτικής, μα και στο Twitter (Ι.Ν ΑΓ. ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ), αναδεικνύουμε, προβάλλοντας ένα ακόμη μικρό βίντεο που αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός μας και ο επίσημος φωτογράφος μας, ο Θοδωρής, ο οποίος και καλύπτει τις συναντήσεις της ομάδας μας σε όλες τις αγωνιστικές. 
     Είναι η προσευχή μας πριν τον αγώνα, και είναι η διαφορά μας από ότι άλλο παρεμφερές έχετε δει, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα πάντα, από τις δυσκολίες της ζωής μας, το σχολείο, τις παρέες μας, μέχρι ακόμα και το παιχνίδι μας.
Αυτό νομίζουμε πως είναι το νόημα και αυτού του παιχνιδιού μας, αυτή είναι  και η πρόταση μας για όλους τους αναγνώστες και τους φίλους μας...

     Αποτελέσματα και βαθμολογίες και τον πίνακα με την μέχρι τώρα κατάταξη, όπου πρώτη ομάδα στον υποόμιλο μας δεσπόζει η δική μας ομαδάρα, θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Ενορικά Νεανικά Παιχνίδια  (www.enoriakapaixnidia.gr) ενώ δικές τους καταχωρήσεις οι ομάδες μπορούν να κάνουν, όσες το επιθυμούν, στην σελίδα τους στο facebook.
     Επόμενη αναμέτρηση μας, στην 5η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, με αντίπαλο μας αυτήν την φορά, την ομάδα της Ενορίας του Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης, (δεν έτυχε να έχουμε παίξει μαζί τους, μια και πέρυσι ήταν στον άλλο υποόμιλο, όπου και πήρε την 2η θέση, μάλλον όμως δεν θα έχουμε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα μαζί τους, αφού η ομάδα μας είναι πολύ γερή φέτος και καλά προπονημένη, αν και στο περσινό πρωτάθλημα η ομάδα τους κατέλαβε την 3η θέση στην τελική κατάταξη, ενώ εμείς την 7η.) το επόμενο Σάββατο στις 12 Απριλίου (του Λαζάρου) και στις 4.00 μ.μ στο Α΄γηπεδάκι των αγωνιστικών χώρων του Δήμου Αμπελοκήπων, που με πολύ αγάπη μας φιλοξενεί και φέτος.
     Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά 
που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα 
και στις ομάδες τους. 
Ας νικήσει η καλύτερη!!!
*παρακάτω ακολουθούν δύο βίντεο και πολλές πολλές φωτογραφίες.
 Ακολουθείστε μας...
4η αγωνιστική,
Σάββατο 5η Απριλίου,  4.00 μ.μ, 
με αντίπαλο την ποδοσφαιρική ομάδα 
της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου. 
Τελικό σκόρ του αγώνα:2-2 

Πρώτα τα βίντεο...
Η προσευχή μας πριν τον αγώνα.
Οι σημαντικότερες φάσεις του 1ου ημιχρόνου. 
 Και τώρα οι φωτογραφίες μας...

























TAG