Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ 2015 ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "ΟΙ ΘΕΟΠΑΤΟΡΕΣ" ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ ΙΩΑΚΕΙΜ & ΑΝΝΗΣ ΑΝΘΟΚΗΠΩΝ Ν. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ.

Το βίντεο της ανασκόπησης του 2015 
της ποδοσφαιρικής ομάδας μας...
     Οι "Θεοπάτορες" του 2015...
Απολαύστε τους!!!
 
      Στο βίντεο που ανεβάσαμε σήμερα στην ιστοσελίδα των παιδιών μας, παρακολουθείτε δεκαπέντε από τα καλύτερα παιδιά των κατηχητικών μας, της Ενοριακής Νεανικής Εστίας "Η Ιθάκη" του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ & Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, που πήραν μέρος στην διοργάνωση του Μητροπολιτικού ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος "Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2015", από τις αρχές του Μαρτίου έως το τέλος του Μαΐου του 2015.
     Μέσα σε δύο μήνες και σε οκτώ αγωνιστικές, ανάμεσα σε τριάντα Ενορίες και μαζί με πάνω από τριακόσια παιδιά, συναθλητές τους από ποδοσφαιρικές ομάδες άλλων Ενοριών, ανακηρύχθηκαν οι "Θεοπάτορες", η δική μας ποδοσφαιρική ομάδα, Πρωταθλητές στην κατηγορία του Γυμνασίου στον διαγωνισμό αυτό, και μάλιστα αήττητοι για πρώτη φορά στην ιστορία του Πρωταθλήματος αυτού που γίνεται επί έξι συνεχόμενα χρόνια στην Μητρόπολη μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.
      Κατέλαβαν τα παιδιά μας την 1η θέση  σηκώνοντας το κύπελλο του νικητή μετά από την τέταρτη συνεχόμενη συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα, ενώ το 2014 είχαν καταλάβει την 2η θέση στην κατηγορία του Γυμνασίου, αυτήν του Δευτεραθλητή με το αργυρό κύπελο που κέρδισαν και μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας το 2015, Πρωταθλητές πια, χάρισαν στην Ενορία τους το τρόπαιο της νέας νίκης τους, του χρυσού κυπέλλου που στολίζει σήμερα το Αρχονταρίκι της εκκλησίας μας μαζί το αργυρό του 2014, αλλά και με τις υπόλοιπες διακρίσεις των κατηχητικών μας από την ρομποτική ομάδα της Ενορίας μας, τα τρία κύπελλα των "Ρομποπατόρων" από τον πανελλήνιο διαγωνισμό της Lego.
       Δεκαπέντε καταπληκτικοί ποδοσφαιριστές, δεκαπέντε κατηχητόπουλα της Ενορίας μας, δεκαπέντε από τους καλύτερους μαθητές του Γυμνασίου της γειτονιάς μας, τα καλύτερα παιδιά των Ανθοκήπων, με την ποδοσφαιρική τους δεινότητα, αλλά και με ήθος και άψογη συμπεριφορά τους μέσα και έξω από τα γήπεδα, ανάδειξαν την Ενορία μας, του Ιωακείμ και της Άννας, ανάμεσα σε όλη την Μητρόπολη, που την έκαναν να μιλά γιαυτήν με τα καλύτερα λόγια. 
       Ευχαριστούμε τους "Θεοπάτορες" για την προσπάθεια και την νίκη τους και τους χαρίζουμε αυτό το δεκαπεντάλεπτο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τους το 2015.
Του χρόνου, το 2016, πρώτα ο Θεός, θα αγωνιστούν μεγαλώνοντας περίπου τα ίδια αυτά παιδιά μας στην κατηγορία του Λυκείου, οπότε και τους ευχόμαστε από καρδιάς να κερδίσουν και αυτό το Πρωτάθλημα. 
       Εάν πάλι δεν είναι πρώτοι στους αγώνες τους, αν δεν είναι νικητές στο ποδόσφαιρο, αν δεν κερδίσουν το παιχνίδι αυτό, δεν πειράζει γιατί έχουν ήδη σίγουρα κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση μας, είναι ήδη πρώτοι και καλύτεροι στην καρδιά και στην ψυχή μας.
Καλή επιτυχία και το 2016 "Θεοπάτορες"...
...θα σας παρακολουθούμε από κοντά!!! 
TAG